О‘ZBEK AN’ANAVIY QО‘SHIQCHILIGIDA FATTOHXON MAMADALIYEVNING IJODIY MEROSI - Jumayeva Moxiniso Sadullayevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada о‘zbek milliy musiqasining an’anaviy аshulachilik va maqom san’ati rivojiga ulkan hissa qо‘shgan atoqli xonanda, bastakor, jonkuyar ustoz murabbiy, О‘zbekiston halq hofizi, О‘zbekiston davlat konservatoriyasi professori F.Mamadaliyevning ijodiy merosi xususida gap boradi.