IKKINCHI JAHON URUSHIDA ALOQA TIZIMINI RADIOELEKTRON RAZVEDKA VA RADIOELEKTRON BOSIMDAN HIMOYALASHNING RIVOJLANISHI - Murodov L.R.; Mamasoliev B.A. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ikkinchi jahon urushida radioelektron razvedka va radioelektron bosimdan himoyalash hamda radioaloqaning sezilarli rivojlanishi bilan bir qatorda radio yo'nalishini aniqlash, radioboshqaruv va radar uskunalari paydo bo'lish tarixi haqida fikr yuritilgan.