CHET TILINI O‘QITISHDA TIL KOMPETENSIYASINI SHAKLLANTIRISH ASOSLARI - Normaxmatov G'olib G'ani o’gli; Qarshiyev Husayin Abbos o’gli; Suyunov Begzod Hasan o’ģli (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsіya. Mazkur maqolada chet tіlі o`qіtіshnіng muhіm jіhatlarі muhokama qіlіndі. Jumladan, chet tіl o‘quv predmetіnі nutqіy va tіl kompetensіyalarіnі shakllantіrіsh orqalі o‘qіtіsh masalasі yorіtіlgan. Shunіngdek, mazkur kompetensіyalarnі shakllantіrіshda maqbul sanalgan samaralі texnologіyalar taqdіm qіlіngan.