FILMDAGI FILM TARJIMASINING PRAGMATIK JIHATLARI - Xaydarova Umida Tursunboyevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Maqolada film tarjimasi san’atida tarjimonning izlanishlari aktyorlik mahorati, shuningdek pragmatik jihatlar muhokama etiladi. Uning o‘ziga yarasha murakkab jihatlari borasida fikr yuritiladi.