ONA TILI MASHG`ULOTLARIDA GRAMATIK TOPSHIRIQLARINING AMALIY AHAMIYATI - Mo'minova Matluba Komilovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Anotatsiya. Ushbu maqolada biz ona tili mashg'ulotlarida grammatik topshiriqlarning amaliy ahamiyatini ko'rib chiqamiz. Biz ushbu topshiriqlar tilni bilish va tildan amaliy foydalanishga qanday hissa qo'shishini o'rganamiz. Mavjud adabiyotlar va ta'lim metodikalarini tahlil qilib, biz samarali muloqot qobiliyatlarini targ'ib qilishda grammatik topshiriqlarning samaradorligi to'g'risida tushuncha beramiz.