LEXICAL - SEMANTIC ANALYSIS OF MEN’S CLOTHING NAMES - Botirov Botir Baxodir o‘g‘li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Abstract. Ushbu maqolada erkaklarga tegishli bo’lgan kiyom nomlari semantic guruhlarga ajratilib faktik misollar asosida tahlil qilingan.