SUVNING QATTIQLIGINI ANIQLASHNING MOHIYATI - Irgasheva Maftuna; Normurodov Ilyos (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada suv va uning qattiqligini yumshatish usullari hamda suvning qattiqlik darajasini aniqlashda kompleksonometriya usulidan foydalanish yoritib berilgan.