MAYMUNJON O’SIMLIGINING INSON HAYOTIDAGI O’RNI VA BIOLOGIK XUSUSIYATLARI - Olimjonova Mohichehra Nurmuhammad qizi; Z.R.Abdusalomova (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Maqolada maymunjon o’simligining o’sishi, yashash muhti, hosildorligi, biologik xususiyatlari, dorivorligi, qayerlarda tarqalganligi va qaysi kasaliklarga davoligi ko’rsatilgan.