QIZIL LOVIYA (ADENANTHERA PAVONINA) ORGANIZM FIZIOLOGIYASIDA BIOLOGIK AHAMIYATI - Z.R.Abdusalomova; Xudaykulova Marjona (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya.Maqolada Maqolada (Adenanthera pavonina) organizm uchun foydali jihatlari va organizm fiziologiyasidagi biologik ahamiyati berilgan.Shu bilan birgalikda loviya urug’larining o’sishi qanday o’lcham va sharoitlari keltirilgan.