КУНЖУТ НАВЛАРИНИНГ БИОЛОГИК ҲУСУСИЯТЛАРИ - Юсупов Бекназар Оразбаевич; Бекбанов Бисенбай Арепович (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Кириш. Қишлоқ хужалигини ривожлантиришнинг ҳозирги босқичида экинлар ҳосилдорлигини оширишга, махсулот сифатини яхшилашга, дехқончилик талабларига мос келадиган серҳосил нав ва дурагайлар яратишга ҳамда уларни ишлаб чиқаришга кенг жорий этишга катта эътибор берилмоқда.