TA’LIM SIFATINI OSHIRISHDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH KO’NIKMALARINI SHAKLLANTIRISH - Urinova Mukaddas Valisherovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Raqamli texnologiyalar bugun dunyodagi bir nechta sohada muhim ahamiyat kasb etgan holatda. Bizning hayotimizning har bir sohasi, boshqalar bilan aloqamiz, ish faoliyatimiz va o'qish jarayonimiz dastlabki raqamli texnologiyalardan foydalanishga muhtoj. Bu sababli, raqamli texnologiyalar mavzusida yozish, bu sohadagi yangiliklarga yondashish, jamiyatimizni yangiliklarga nisbatan ta'lim etish va bu sohaga qiziqishni oshirish uchun ajoyib imkoniyatlar yaratadi.