SIBLING MAQOMINING SHAXS RIVOJLANISHIGA TA’SIR ETISHINING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Rustam Uskanovich Otamuratov; Turdiyeva Nigora Gʻani qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Maqolada Sibling munosabatlarining shaxslarga ta’sir etishi jarayonidagi shaxs oʻzligini anglash jarayonida paydo boʻluvchi psixologik xususiyatlari, oilaviy munosabatlarning farzandlar tarbiyasiga ta’sirini oʻrgangan olimlar nazariyalari masalalari ham keng yoritilgan.