ВОЯГА ЕТМАГАНЛАР ЎРТАСИДАГИ ЖИНОЯТЧИЛИК ВА УЛАРНИНГ ОЛДИНИ ОЛИШДА ПРОФИЛАКЕТИКА ИНСПЕКТОРЛАРИНИНГ ЎРНИ - Мансурова Исмигул Алижон қизи (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аннотация: Ушбу мақолада рецидив жиноятчилик, ёшлар жиноятчилиги ҳамда уларнинг олдини олишнинг самарали механизмалрини ишлаб чиқиш бўйчича тавсиялар, республикада содир этилаётган ёшлар жиноятчилигининг криминологик тавсифи ёритилган.