OʻZBEKISTONDA INTERNET MARKETINGNI RIVOJLANISH HOLATI VA UNING IQTISODIY KOʻRSATKICHLARIDAGI OʻZGARISHLAR - Zakirova Gulnoza Qudratovna; Jumaniyozova Mavluda Matyoqubovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada O`zbekistonda internet marketingni rivojlanish holati haqida fikr yuritilgan. Undan tashqari kichik biznes tarmoqlari va xususiy tadbirkorlikni iqtisodiy ko`rsatkichlaridagi o`zgarishlar to`g`risida fikr va mulohazalar berilgan.