MOTIVATSIYA VA O’RGANISH: TALABALARNI O’RGANISH VA MUVAFFAQIYATGA ERISHISHGA QANDAY UNDASH KERAK? - Sheraliyev Fazliddin Nizomiddin o‘g‘li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Maqolada universitetda o'qish paytida talabalarning motivatsiyasi muammosi, shuningdek, o'quvchilarda motivatsiyani uyg'otishga yordam beradigan motivlar va rag'batlantirish variantlari ko'rib chiqiladi.