TEXNALOGIYA DARSLARINI TASHKIL QILISHDA MUAMMO VA YECHIMLARI - Xolmatova Maktubahon Abdugapporovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annatatsiya: Ushbu maqolada Texnalogiya darslarini tashkil qilishda muammo va yechimlari, Texnologiya darslarini tashkil etish qiyin bo'lishi mumkin, ammo to'g'ri bajarilganda foyda haddan tashqari ko'p ekanligi haqida fikirlar bayon etildi.