АDАBIYОT VА FАN O‘RTАSIDАGI MUNОSАBАTLАR MUАMMОSI - Alqarov Nazarbek Alisher og‘li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Adabiyot va fan o'rtasidagi munosabatlar masalasi akademik nutqda jiddiy muammo hisoblanadi. Maqolamizda adabiyot va fan o`rtasidagi munosabatlar muammosi tahlil qilinadi.