HUQUQNI QO’LLASHNI TADBIQ ETISH VA QONUN USTUVORLIGINI TAMINLASH - Kalibaev Sultanbay Dawletbay o'g'li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Anotatsiya: Huquqni qo'llashni tadbiq etish, qonun ustuvorligini taminlash, aholining huquqiy savodxonligini oshirish, huquqiy normalarning hayotga tadbiq etilishi, huquqni tadbiq etishning normativ xujjatlarda ko'rsatilgan qoidalari, huquqni tadbiq etishning shakllari, huquqiy demokratiyaga asoslangan jamiyatda qonun ustuvorligi principini ta'minlovchi asosiy shartlar