OILA QURMOQ KERAK - Nosirjonov Faxriddin Muxiddin o’g’li; M.M.Agzamova (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Maqolada XX asrda yashab ijod qilgan muftiy Mahmudxo’ja Behbudiyning “Xotun olmoqni kerakligi”, “Uylanmaslikni zarari” maqolasi asosida oila qurishning zarurligi, aksi bo’lsa uning oqibati haqida ma’lumotlar keltirilgan.