O’ZBEKISTONDA TARIX FANI RIVOJLANISHIDAGI AYRIM MUNOZARALI MASALALAR - Madrahimov Elyorjon Islomovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada O’zbekistonda tarix fanining rivojlanishidagi ayrim munozarali masalalar to’g’risida fikrlar bayon etilgan.