ELEKTROMOBILNING TARIXI - Sheraliyev Sherzodbek Murodjon o’gli (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada elektromobilni ixtiro qilinishi,uning tarixi,ishlash jarayoni, hamda takomillashuvi haqida bayon etilgan.