SHAXSIY DAXLSIZLIK HUQUQINING TEZKOR QIDIRUV TADBIRLARINING O’TKAZILISHIDA TA’MINLANISHI - Shukurov Shohjahon Sheraliyevich; Rashidov Muhammadrasul Ortiqmirzo o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqola orqali mualliflar tezkor bo’linmalarning shaxsiy daxlsizlik huquqining tezkor qidiruv tadbirlarining o’tkazilishida ta’minlanishining mazmun mohiyatini yoritib, adabiyotlarda mavzuga aloqador jumlalarni ko’rsatib o’tib mavzuni ilmiy tahlil qilgan.