ELEKTR TOKI, TOK KUCHI VA TOK ZICHLIGI - Qultoyeva Gulbahor (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada fizika o’qitish jarayonida zamonaviy-innavatsion pedagogik va ta’lim texnalogiyalaridan foydalangan holda darslar uyshtirish va o’tkazishda o’quv materialini tizimga tizish,o’qitish jarayonlarini maqbul usul va yo’llar bilan boyitish, o’quvchilarga nazariy asoslangan va tajribada isbotlangan fizika o’qitishni havola etish shu kunning eng dolzarb masalasasi ekanligi to’g’risida ma’lumotlar keltirilgan.