TA’LIM SIFATINI YAXSHILASHGA DOIR ANIQ VA QISQA NATIJADOR TAKLIFLAR - Yuldasheva Ma’mura Boqijonovna; Irbolayeva Iroda Sodiqjonovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Anontatsiya: Ushbu maqola ta’lim sifatini oshirishda maqsadli harakatli rejalar tuzishga qaratilgan bo’lib, buni amalga oshirishda ta’lim muassasalari keng va unumli foydalanishlari yuqori natijalarga omil bo’lib xizmat qilishi haqida tajribalr asosida yozilgan.