AJDODLARIMIZ MEROSIDA MA’NAVIY BARKAMOLLIK TO‘G‘RISIDAGI G‘OYA VA QARASHLARNING MOHIYATI - Fayziev Yaxshi Ziyoevich; Oripova Mohina Nishod qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ajdodlarimizning buyuk merosida aks etgan, ma’naviy barkamollik to‘g‘risidagi g‘oya va qarashlarning mohiyati ochib berildi.