MAKTAB OʻQUVCHILARIDA MILLATLARARO MULOQOTNI SHAKLLANTIRISHNING PEDAGOGIK PSIXOLOGIK SHART-SHAROITLARI - Axmedova Gavhar Faxriddinovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada oʻquvchilarni millatlararo muloqotni shakllantirishning pedagogik xususiyatlari, globallashuv jarayonlari, bag‘rikenglik, tolerantlikni rivojlantirish, o’quvchilarni o‘zaro hurmat, diniy bag‘rikenglik, millatlararo totuvlik ruhida tarbiyalash masalalari yoritilgan.