AFAZIK NUTQDA SO’Z TURKUMLARINING QO’LLANILISHI - Ne’matova Surayyo Shavkat qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatasiya: ushbu maqolada afaziya kasalligi va uning simptomlari, nutqda qanday namoyon bo’lishi haqida ma’lumot va yangiliklar to’liq tarzda keltirib o’tilgan