XORAZM VILOYATI YURIDIK TEXNIKUMIDA AMALGA OSHIRILGAN ISLOHOTLAR - Xajiyev Izzatbek G’afur o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Mazkur maqolada mamlakatimizda yuridik kadrlarning yetishib chiqishiga o’zining munosib hissasini qo’shib kelayotgan ta’lim dargohi bo’lmish Xorazm viloyati yuridik texnikumida o’quvchilar uchun yaratilgan imkoniyatlar haqida batafsil so’z yuritiladi.