ZAHIRIDDIN MUHAMMAD BOBUR HAYOTIDA YUZ BERGAN VOQEALAR - Xolboyeva Sevinch Kamoliddin qizi; Qodirova Muxlisa Xayrullo qizi; Kholboyeva Sevinch Kamoliddin qizi; Qodirova Mukhlisa khayrulla qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Bu maqolada Boburning hayotida yuz bergan voqealar.Siyosiy va diplomatik aloqalar.uning avlodlari va asarlari tahlil qilingan.