BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARDA KORRUPSIYAGA QARSHI KURASH KOMPETENTLIK SIFATLARINI RIVOJLANTIRISH SHAKLLARI - Paxriddinov Farxodjon (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya Bugungi kunda korrupsiya muammosiga jahonning deyarli har bir mamlakatida duch kelish mumkin. Korrupsiya so‘nggi yillarda xalqaro miqyosda transmilliy jinoyat sifatida mutaxassislar tomonidan keng muhokama qilinayotgan mavzulardan biridir.