BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARDA REFLEKSIV MADANIYATNI SHAKLLANGANLIGI MUHIM MEZONI - Ro’ziyev Muxtorjon Ma’ripaliyevich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya Xozirgi kunda xalqaro miqyosdagi pedagogik tajribalar tahlili shuni ko‘rsatadiki, bo‘lajak o‘qituvchilarda refleksiv madaniyatni rivojlantirish jarayonini takomillashtirish strategiyalarini ishlab chiqish va uni amalga oshirish mexanizmlarini loyihalashtirish ta’lim samaradorligini ta’minlashda muhim ahamiyatga ega.