OLIY VA O‘RTA TA’LIM JARAYONIDA MULTIMEDIA TEXNOLOGIYALARINING O’RNI - Turdialiyev Hasanjon Xamraliyevich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Maqolada keyingi yillarda oliy va o’rta maxsus ta‘lim muassasalarida axborot-kommunikatsiya texnologiyalari (AKT)ni joriy etish, xususan, multimedia texnologiyalaridan foydalanish ta‘lim tizimi mazmunini boyitish tashkil etish shakllari hamda sifatini oshirish borasida katta ijobiy ishlar.