MILLIY URF ODATLARNI MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR TARBIYASIDAGI AHAMIYATI - Zaripbaeva Jamila Sarsenbaevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Bugungi yosh avlodlarimiz o„z taqdirini chinakkam egasi, o'z tarixining ijodkori, o'ziga xos milliy qadriyatlarini sohibi sifatida odob-ahloqimiz namunasi asosida ish tutadilar. Ushbu maqolada milliy urf odatlarni maktabgacha yoshdagi bolalar tarbiyasidagi ahamiyati xaqida so'z borgan.