BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINI BADIIY NUTQINI RIVOJLANTIRISHNING MAZMUNI VA MOHIYATI - Hamidova Kamola Mamirovna; Jo‘rayeva Kamola G‘ayratovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarini badiiy nutqini rivojlantirishning mazmuni va mohiyati tahlil qilingan va ilmiy asoslangan.