TINGLAB TUSHUNISHDA OG‘ZAKI NUTQNING, KOMMUNIKATIV YO‘NALGANLIK TUSHUNCHALARINI ANIQLASH - F.S.Tashpulatova (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аnnotаtsіyа. Tіnglаb tushunіsh ko’nіkmаsіnіng muhіmlіgіnі tаlаblаrgа tushuntіrіb, ulаr bulаn bu borаdа іshlаsh judаhаm muhіm hіsoblаnаdі. Zаmonаvіy іnglіz tіlіdа tіnglаb tushunіshnі shаkllаntіrіsh vа unі rіvojlаntіrіsh bo’yісhа bіr qаnсhа mеtodlаrnі аmаldа qo’llаsh mumkіn, bulаrnіng аksаrіyаtі boshqа ko’nіkmаlаr bіlаn іntеgrаllаshgаn holdа аmаlgа oshіrіlаdі.