VITAMINLARNING AHAMIYATI - Xaydaraliyev Nodirbek Dilshodbek o’g’li; Rahmonberdiyeva Muhtaramxon Hojiakbar qizi; Bahriddinova Gulhayo Faxriddin qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Vitaminlarning inson organizmiga ijobiy va salbiy ta’siri. Vitaminlarga boy maxsulotlar