AXBOROTLASHGAN TA’LIM MUHITIDA BO’LAJAK PEDAGOGLARDA AXBOROT BILAN ISHLASH KO’NIKMALARINI RIVOJLANTIRISH - Azimova Odinaxon Abduqodir qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bo'lajak pedagoglarda axborot bilan ishlash madaniyatini shakllantirish va rivojlantirish zarurligi, har bir pedagoglarimizda zamonaviy axborot-kommunikatsiya texnologiyalari dasturini bilishlarini va undan samarali foydalanish, o’zlari o’tayotgan dars mashg’ulotlarida foydalana olish ko’nikmalarini shakllantirishimiz lozimligi, axborot saralashni diniy manbalarda bayon qilingani ko'rsatib o'tilgan .