MASHRABNING “KIMYO” ASARIDAGI SO’ZLA - Akbarova Umida Muxtor qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Mashrabning “Kimyo” asarining tarixiylik xususiyatlari, asarda qo’llangan so’zlarning arxaizm va istorizm jihatdan farqli va o’xshash tomonlari haqida ma’lumot berildi, Qoidalar misollar keltirish orqali izhlab o’tildi.