TABIAT ENG OLIY NE’MAT - Mo’minova Dilnoza Qosimjonovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annatatsiya: Ushbu maolada Tabiatdan foydalanishning asosiy maqsadi va vazifalari.Insoniyatning tabiatga ta’siri tobora kuchayib borayotgan sharoitlarda atrof tabiiy muhitni yaxshilash hamda inson va uning muhiti orasidagi o‘zaro ta’sir strategiyasi haqida ma’lumotlar berildi.