O’SMIRLIK DAVRIDA AGRESSIV HOLATLAR RIVOJLANISHINING PSIXOLOGIK JIHATLARIN O’RGANISH - Daniyarova Aygul Azerbaevna; Jumabekova Saltanat Qaldıbaevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada o’smirlik davrida agressiv holatlar rivojlanishining psixologik jihatlari va uning oldini olish yo’llari to’g’risida ma’lumotlar keltirilgan.