O’ZBEKSTON SHAROITIDA QUYOSH ISSIQLIK ELEKTR STANSIYALARINING O’RNI VA AHAMIYATI - Nabiev Azat Sultaniyazovich; Kalmuratova Zamira Jumabaevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: O’zbekston sharoitida quyosh issiqlik elektr stansiyalarining orni, ahamiyati va qanchalik mos kelishi haqida berilgan.