O’ZBEKISTONDA XIX-XX ASRLARDA NAQQOSHLIK SAN’ATINING RIVOJLANISHI - Sultonova Intizor Qobil qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada amaliy san’atning eng muhim turlaridan biri bo‘lgan naqqoshlik san’ati va uning XIX-XX asrlardagi rivojlanishi haqida, naqqoshlik maktablari, naqqosh ustalar, tarixiy obidalarnigi bezatilishida naqqoshlik san’atining o‘rni va ahamiyati to‘g‘risidagi tadqiqot ma’lumotlar keltirilgan.