CHO’LPONNING "KECHA VA KUNDUZ" ROMANIDA PSIXOLOGIK TASVIR: USUL VA VOSITALAR - Ahmadjonova Muslimaxon Anvarjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Cho’lpon adabiyotiga mansub “Kecha va Kunduz” romanida tasvirlangan usul hamda vositalar va badiiy adabiyotning eng nozik, o‘ziga xos xususiyatlaridan biri bu, psixologizm, u inson harakterini, ichki olamini ruhiyati orqali ochib beriladi.