OLMANING MONILIOZ KASALLIGIGA QARSHI ZAMONAVIY KURASH CHORALARINI OLIB BORISH - Ortiqova Dilyora G’ayratjon qizi; Abduhalimova Odina Rustambek qizi; Bektemirov Samandar O’lmasbek o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolamizda Olmaning monolioz kasalligiga qarshi zamonaviy kurash choralarini olib borish bilan birga monolioz kasalligiga qarshi kimyoviy preparatlarni qo’llab yuqori biologik samara olishdan iborat.