BOLALAR TARBIYASIDA ERTAK QAHRAMONLARINING TUTGAN O‘RNI - Jumaeva Dilnoza (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bola tarbiyasida va uning ongi shakllanishida ertaklarning o’rni, muhimlik darajasi, ertaklarning yoshga bog’likligi hamda ertaklarning turli ko’rinishdagi ta’sirlari haqida so’z yuritilgan.