BOSHLANG’ICH SINFLARDA OG’ZAKI NUTQINI RIVOJLANTIRISHDA DIDAKTIV O’YIN USULLARIDAN FOYDALANISH - Madraximova Dilorom (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang’ich sinflarni o’quvchilarning nutqini o’stirishda didaktik ta’lim texnologiyalari haqida yoritilgan.