FAZOSI KO’PHADDAN IBORAT TEBRANUVCHI INTEGRALLARNI BAHOLASH - Sh.Muronov; S. Abdinabiyev (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Anotatsiya: Ushbu maqolamizda so’ndirivchi tebranivchi intigralni ba’zi parametrlar bo’yicha baholangan. Bu yerda ???? (????) - x ∈ ???? nuqtasidagi giper sirt sathining Gauss egriligi va у(????) sirt o’lchovi , ???? ∈ ???? 0∞ (????) silliq manfiy bo’lmagan funksiya.