BОSHLANG’ICH SINFLARDA O’QITISHNING ZAMONAVIY AXBOROT TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH AFZALLIKLARI - Orazbaeva Nilufar Daryabay qızı; Qarlıbaeva Venera Baltamurat qızı; Nietullaeva Gulzabira Salawat qızı; Babaniyazova Zebinsa Nuratdin qızı (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotasiya: Ushbu maqolada umumta‘lim maktablarining boshlang‘ich sinf darslarida zamonaviy axborot texnologiyalari imkoniyatlaridan foydalanish afzalliklari yoritilgan.