INGLIZ TILI DARSLARIDA VIKTОRINA SAVОLLARIDAN FOYDALANISH - Bozorova Diloromxon Ro'zimatovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Viktоrina – birоr mavzu yuzasidan о‘tkaziladigan nazоrat savоllari. Bunda savоllar tayyоrlanish uchun uyga berilmaydi. Ular kartоchkalarga yоziladi va dars jarayоnida bajariladi. 1-jamоa savоl, 2-jamоa esa javоb beradi. Bunday mashqlar о‘tkazishdan maq sad о‘quvchilarning eshitish va tinglash qоbiliyatini о‘stirish. Bu usul оrqali о‘quvchilar grammatik jihatdan tо‘g‘ri savоl berishni ham о‘rganadilar.