FIZIKA FANI OʻQITISHNI INNOVATSION USULLAR VA ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALAR ORQALI TASHKIL ETISH - Mamatqulov Zaylobiddin Adhamovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada fizika fani oʻqitishga kompyuter texnologiyalarini qoʻllash, ular asosidagi multimediya vositalardan foydalanish natijalari hamda kompyuter modellarini oʻquv jarayonlarida qoʻllash tamoyillari aks ettirilgan.